27 Eylül 2010 Pazartesi

At Gözlüğü


“Son Okuduklarım” adlı yazıma 6.yoruma yanıtımdır.

Sayın“mfe”
Adınız yerine simge kullandığınıza ve profilinizden kim olduğunuz anlaşılamadığına göre, "gölge pehlivanlar"dan olmalısınız. “Yazdıklarınızdan müthiş bir demokrat(!) olduğunuz anlaşılıyor.” Belli ki memur edilmişiniz, site yazarlarını gerici görüşlerinizle taciz etmeye.

Bana "at gözlüklü" diyen zatınız, sizinkine göre karşı düşünceyi yansıtan benim okuduğumu yazdığım kitaplardan hangisini okudunuz da sizin gözünüzdeki at gözlüğü olmuyor?
Hele, sıkılmadan hor gördüğünüz Mustafa Kemal Atatürk hakkında, sizin gibi düşünenlerin saçmalamalarından başka ne okudunuz allahaşkına.

Atatürk Cumhuriyetini yıkıp ülkeyi mülk, halkı da ümmet, kul etmeye kimsenin gücü yetmeyecek, maya tutmuştur, Türkiye Cumhuriyeti “muasır medeniyet” yoluna çoktan girmiştir.

Bay "gölge pehlivan", siz lütfen ilgilenmeyin benim yazdıklarımla..

4 yorum:

Mehmet Bilgehan Merki dedi ki...

Sevgili Zeeynep,
Merak edip bu şahsın yazdığı yorumu okudum. Sayfasına geçmek istedim. Erişime kapalı. Dediğiniz gibi kendini gizleyen demokratlığı kendinden menkul bir şahıs olduğu belli. Bu zavallı eğer bu yorumu okuyorsa sayfama gelsin yorumlarını yazsın. Hem bloguma bol bol malzeme çıkar. Hem de kendisinin zavallılığını teşhir etme olanağını elde ederim. Kendini üzme. Yazarın dediği gibi;
"Bunlar engerekler,
bunlar çıyanlar..."
Sevgiyle kal.

kırlangıç dedi ki...

yanıtlamakla hata yapmışsın...

Asortik Krep dedi ki...

Sadece "Gölge Pehlivan " değil güreşe doymayan pehlivan(yenilen)da aynı zamanda.Sadece ad yazıp adres göstermeden taciz yorumları yazmak ne tarz düşünce adamı olduğunu da gösteriyor.
"Okuduğunuz kitaplar tek yöndeymiş!" ...
sizin yazdığınız yorum çok geniş bir bakış açısında ki hepimiz eşsiz yorumunuz sayesinde oldukça aydınlandık(!),teşekkür ederiz..
Eşsiz yorumlarınızdan lütfen sakının bizi mfe.

Adsız dedi ki...

Yazar cok tesekkurler...

Selamlar Melek