10 Ekim 2014 Cuma

Övgün Ahmet ERCAN

 

ARAPLAR İÇİN NE VERMEDİK Kİ?
Prof. Dr. Övgün Ahmet ERCAN
  1. İnancımız “sevgiydi”, kadın, erkek eşitti, doğayı sever, korurduk, ne Tanrı’nın elçisi vardı, ne “cehennem”. Kılıçla başlarımızı keserek, ciğerlerimizi, yüreklerimizi yiyerek bizi İslam yaptılar, kadınlarımızı, kızlarımızı yataklık yaptılar, gençlerimizi köle diye Basra’da, Kahire’de sattılar.
  2. Soyumuza Arap dölü karıştı. Adlarımızı; Oğuz’dan, Orhan’dan, Timuçin’den, Selçuk’tan, Muharrem’e, Mukaddes’e, Keriman’a, Yasin’e, Ahmed’e, Mustafa’ya, Kemal’e, Abdullah’a çevirdiler. Türkçe konuşmak yasaklandı.
  3. Uygur yazımızı bıraktık, Türkçe’yi Arap abecesiyle yazmaya başladık. Öz dilimize yiyilce(kanser) gibi Arapça karıştı. Yazdığımız yırları okuyup, anlayamaz olduk. Okuyamadığımız bir kitaba taptırdılar. Holar türedi din diye kendi uyduruk inanlarıyla toplumu baskıları altına aldılar.
  4. Kadın örtündü, eşit kişiden, erkeğin uşağı bir nesneye dönüştü. Ona yalnız gezmek, çalışmak, gülmek, eğlenmek yasaklandı. Erkeğin haremler dolusu eşey(seks) nesnesine dönüştü. 6-9 Yaşında kız çocuklar bile eşey nesnesi oldular.
  5. Eşit olan toplum, Allahın yeryüzündeki elçisi olan Padişah’ın kulluğuna dönüştü. Toplum din korkusu ile bezdirilip, yoksullaştırılarak ezildi, duyguları, edinçleri sömürüldü.
  6. Türkler savaştan savaşa “şehit” yalanıyla sürüklenirken, hiçbir Arap “kutsal millet” diye orduya alınmadı.
  7. Kutsal dedikleri Hicaz’a(Mekke, Medine) 500 yıl bir Hıristiyanı, Kudüs’e bir Yahudi’yi sokmadık.
  8. Hacca uyduk, Hicaz’a demir yolu yaptık, her yıl akın akın oraya giderek bıraktığımız altınlarla Arapları varsıl ettik.
  9. Dört kez yıktıkları, “Mescit ül Haram” (Mekke’yi) dört kez yaptık.
  10. Hz. Muhammed’in gömütünü yıkarsanız ARAP ÜLKESİNİ BAŞINIZA YIKARSINIZ DEDİK(M.K Atatürk), Hz. Muhammed için Medine’de türbe yaptık.
  11. Bağlılıkları için Arap şeyhlerine her yıl altına boğduk.
    1. İslam’ı yücelttik, ta Avrupa ellerine dek yaydık.
    2. Hristiyan İngiliz’le, Fransız’la bir olup İslam’ın bayraktarlığını yapan Türkleri arkadan vurup, “altını saklıyorlar” diye midelerini deştiniz, başlarını uçurup kazığa soktunuz. Tıpkı bugün gibi. 400 bin Türk öldü, 180 bin yaralı, 1,5 milyon tutsak düştü, tutsaklıkta telef edildi. Gözünüzü bile kırpmadınız Hristiyanla el ele gönül gönüle olmak için.
    3.  Cumhuriyet kurduk, yönetim Anayasa’mızı yazdık, ancak Kuran’ı yok saymadık.
    4. Okul olmayan köylere Cami yaptık. 144 bin Cami ile tüm İslam Devletlerinde olan Cami sayısını geçtik.
    5. Öz benliğimizden uzaklaştık, “sevgi” üzerine kurulmuş Türk Devletleri “korku” üzerine yapılandı. Özümüzden, dilimizden, ekinimizden(kültürümüzden) uzaklaştık. Kadımızı kara çarşaflar içinde tutsaklaştırdık.
    6. Türklüğümü sorgulattınız, benliğimi yitirttiniz bre Araplar.
    7. Sen hiç değişmedin. Geçmişte de yırtıcıydın, bugün de. Sen eğitilmezsin. Sen bize bulaştın, çamurundan, bulaşıklığından kurtulamıyoruz. Halen öldürüyor, halen baş kesip, kan içiyorsun.
    8. Benim Türklerim anlamadıkları senin dilinden beş kez ezan okuyor, dua ediyorlar. Neye inandıkları, neye taptıkları belli değil. Yaratan ile aramızda ne işi var?
    9. Ülkem ölüm yatağına dönüştü, her kent kan gölü, her gün bata bata yok oluyoruz. Ülkem elden gidiyor. Ulusum parçalandı, birbirine yağu(düşman) oldu. Ülkemin yerini değiştiremiyorum. Sen komşumsun, ne yazık ki.
    10. Senden gelen ne varsa al git, düş sırtımızdan.
Yaşasın Türk ekini.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
 
10 Ekim 2014, Cuma

1 yorum:

Mehmet Bilgehan Merki dedi ki...

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Çok yaşa Ahmet hoca!