26 Aralık 2012 Çarşamba

Hukukta ayıp olur mu?

Hukuk sınavında, Azgine ve Safsalake adlı iki kurgu karakterin lezbiyen ilişkisi hakkında bir soru yönelten öğretim görevlisine soruşturma açıldı.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Nihat Kanbur, Ceza Hukuku Özel Hükümler dersinin 19 Kasım’da yapılan ara sınavında, Ahayali 2 kişi üzerinden cinsel içerikli suçlara ilişkin bir soru yöneltti. Yrd. Doç. Dr. Kanbur sorusunda, bir kozmetik mağazasında çalışan eşcinsel eğilimleri olan ‘Azgine’nin aynı mağazadaki çalışma arkadaşı 17 yaşındaki ‘Safsalake’yi evine götürerek lezbiyen ilişkiye girdiğine ilişkin 40 puan değerindeki sorusunda, ikili arasındaki yaşananları ayrıntılı anlattı. Ertesi gün kızının Azgine ile yaşadıklarını öğrenen anne Eyvahe ile baba Garibane’nin, savcılığa giderek olayı anlattıkları ve Azgine’den şikâyetçi olduklarını belirten Kanbur, öğrencilerden, olayı değerlendirmelerini istedi.

Şikayet ettiler

devamı   http://www.hurriyetkampus.com/haber-detay/hukukta-ayip-olur-mu
 

2 yorum:

Mehmet Bilgehan Merki dedi ki...

Vajina kelimesinden utanan ancak dört kadınla evlenme allahın emridir diyen bir zihniyet toplumumuza hakim oldukça yakın zamanda daha nice benzer haberler duyacağız.

gülsen VAROL dedi ki...

ya tahrik olmuşlardır ya da küçükken başlarından geçen bazı gereçekleri hatırlamışlardır..